top of page
Gelukkig schoonheidsmodel

Huidverzorging

Gecertificeerde, duurzame, vertrouwde lichaams-, haar- en huidverzorging. Sinds 2023 zijn we trots op onze eigen (biologische) cosmeticalijn voor lichaams- en gezichtsverzorging en kun je verwachten dat wij geregeld nieuwe producten uitbrengen.

 

Onze aanpak is geworteld in het idee dat alle lichaams, -gezichtsverzorging en make-up op deze planeet zo natuurlijk mogelijk geproduceerd moeten worden - de formules moeten effectief zijn en toch vriendelijk voor de huid en onze omgeving.

DIT ZIJN ONZE LAATSTE NIEUWKOMERS

Laat je verassen door de mooie ingrediënten en het hoge natuurlijke gehalte

image-3.jpg

Organic & Vegan

In onze producten zijn geen dierelijke producten verwerkt. Daarnaast zijn veel van onze grondstoffen afkomstig van bedrijven die gecertificeerd organic zijn. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
natuurlijke cosmetica

Sustainable & Cruelty Free

Onze producten zijn niet op dieren getest. Alle grondstoffen worden op een bewuste manier geoogst met behoud van omgeving en natuur. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

Recycleable

88% van de omdozen is gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar en milieuvriendelijk. We proberen de voetafdruk zo klein mogelijk te houden. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Luxe badkamer

Gezichts-verzorging

Face Serum
Face Serum
 We gebruiken ongeveer 600 ingrediënten binnen de productformulering, ongeveer 95% daarvan is biologisch gecertificeerd en afomstig van bedrijven met duurzame landbouwmethoden. Elk ingrediënt en elke formulering is zorgvuldig getest en gecontroleerd op verschillende kwaliteitsparameters

De natuur geeft ons alles

Al duizenden jaren heeft het barre noordelijk klimaat planten met buitengewone eigenschappen. De diepliggende wortels, bittere bladeren en ruwe basten hebben al vele wonden genezen en daardoor zelfs levens gered. Nu, in de 21ste eeuw, willen wij  bewijzen dat de natuur ons alles geeft wat onze huid, dus lichaam nodig heeft. 

huidverzorging

Je huid heeft zowel de verantwoordelijkheid als het geweldige vermogen om je te beschermen tegen externe stressfactoren. Denk hierbij aan het aanraken van de huid, kusjes, kou, hitte, zonnestralen en luchtvervuiling. De aanraking van de natuur helpt onze ware kracht en sensualtiteit te onthullen. 

bottom of page