FIREPLACE TALK #MOMENT

home all products scent #moments fireplace talk collection

ZINK WEG IN EEN DIEPE DROOM EN LAAT JE MEEVOEREN OP DE WONDERBAARLIJKE NOTEN

HET VERHAAL

De dagen worden korter en ze geniet van de crispness, die de winter met zich meebrengt. Ze is kalm en gebruik deze tijd voor reflectie en visualisatie. Zittend bij de haard en genietend van de warmte, is ze blij en dankbaar voor de dierbaren om haar heen. Het is haar tijd om wilskracht en diepgang te creëren.

DE GEUR

Een geur die wordt omschreven als een euforisch aroma van passie en emotie, als warm, verleidelijk en tevens een mysterieus gevoel, er is iets buitengewoons aan de hand met deze geur. De kruidige, kalmerende opening kan het goed vinden met de viriel-krachtige sandelwood. Zink weg in een diepe droom en laat je meevoeren op deze wonderbaarlijke noten. 

KLEUR ASSOCIATIES

ontdek het verhaal van de kleuren

ONZE INGREDIENTEN

KANEEL

in thee

Deze bruine zoete stof verbetert de cognitieve prestaties. Cognitief staat voor alles wat met het denken te maken heeft. Kaneel is een stof die je scherper doet denken. Het verbetert je geheugen. 

SANDELWOOD

in geur

Een natuurlijke licht zoete bloemen geur. De symboliek van de vrouwelijkheid bij de lelie gaat hand in hand met zuiverheid.

TONKA BEANS

in geur

De geur van witte muskus heeft een verleidelijke maar ook frisse uitstraling. Ze voelt jong en energiek en laat je vrouwelijkheid opnieuw ontdekken

APPEL

in thee

Appels bevatten veel vitamines (A, B1, B2, B3, C en E), mineralen ( magnesium, natrium, fosfor, zwavel, calcium, koper, silicium, aluminium, appelzuur, pectine en ijzer). Een super gezond stukje fruit met heel veel gezondheidsvoordelen

AMBER

in geur

Ambergeuren zijn warme, volle, zonnige en vaak sensuele geuren

ROOIBOS

in thee

Rooibosthee heeft een zoete, delicate en aardse smaak. Het bevat verschillende antioxidanten. Hierdoor biedt deze thee erg veel voordelen voor de gezondheid. Het is ook rijk aan antioxidanten, die voordelen kunnen bieden voor het hart.

SHOP HET VERHAAL

 

Geurstokjes 100/200ml

Fireplace Talk collection

handmade

vanaf €16,95

handmade

Geurkaarsen 100/200ml

Fireplace Talk collection

handmade

vanaf €22,50

handmade

Tea #Moments

Fireplace Talk collection

special blended tea

vanaf€6,95

Scented Granules

Geurkorreltjes voor stofzuiger

handmade

€9,95

Wax Bar

fireplace talk collection

handmade

€5,95

Wax Melts

fireplace talk collection

handmade

€15,95

Roomspray 130ml

Fireplace Talk collection

handmade

€18,95

Geurzakje 70 gr

Fireplace Talk collection

handmade

€3,95

BLOG:#MOMENTS IN DE WINTER

Laat ik eens stilstaan bij de dagelijkse routines die in een Slow Beauty Lifestyle thuis horen. Een raamwerk van #moments in je dagelijkse leven waarmee je de dag kunt onderbreken. Dit is een simpele handleiding. Ik raad je aan een weg te vinden door er een of enkele in je eigen leven te introduceren die voor jou van belang zijn en vanaf daar verder uit te bouwen. Dit zijn slechts suggesties en is op geen enkele manier bedoeld als een vast gegeven.

  • #Moments - Facebook
  • #Moments - Instagram
  • #Moments You Tube Chanel
  • SlowBeauty Lifestyle Twitter Profiel
  • #Moments - the lifestyle company