Geur en beleving

Scroll

IN: magazine . your #moments . @home . geur & beleving

Geuren

met beleving en gevoel
 
Het effect van geuren

Heel vaak krijgen wij de terugkoppeling van klanten dat onze geuren zo lekker ruiken en vooral niet overheersend zijn. En elk dag zijn wij hier weer super blij mee, net zoals het feit dat het aantal verkooppunten van ons label #Moments gestaagd blijft groeien. Daarnaast blijven wij natuurlijk ons uiterste best doen om het product kwalitatief hoog te houden en zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een aantal nieuwe producten in combinatie met nieuwe geuren.

Wij hebben ons label #Moments natuurlijk niet voor niets ontwikkeld, want geuren doen namelijk ontzettend veel met je. Maar wat doen ze nu dan precies en wat is het effect van bepaalde geuren? Wij willen je hier graag wat meer over vertellen.

 

Geuren met beleving en gevoel

Onze neus is een gevoelig instrument en neemt de gehele dag door van allerlei geuren waar. Allen niet altijd bewust. Vaak hebben geuren een hele grote invloed op je zonder dat je er zelf iets van merkt. Je herkent het vast wel dat je op in eens iets ruikt wat een gevoel van herkenning geeft. Onbewust hebben wij ‘die geur’ een keer opgeslagen zonder het te merken. Zodra wij die geur weer ruiken laten de hersenen je weten waarmee je de geur associeert.  We koppelen dus gevoel en emotie aan een geur.

Er zijn tal van producten met heerlijke geuren die een positief gevoel opwekken. Maar omdat een geur heel persoonlijk is, vind niet iedereen  dezelfde geuren lekker. Daarom hebben wij voor 12 geuren gekozen zodat er voor een ieder wat wils is. Waar wij wel op letten is dat wij geuren gebruiken die een positieve werking hebben. Geuren die je laten ontspannen, die je een fris, blij en vrolijk gevoel geven of die je meenemen naar mooi vervlogen tijden waarin alles nog pais en vree was en de zon altijd scheen.

Om de geuren optimaal tot haar recht te laten komen hebben wij ervoor gekozen om te werken met natuurlijke materialen. Zo zijn onze geurkaarsen en wax melts gemaakt van soy wax in combinatie met koolzaadolie en zijn onze diffuser samengesteld met verfijnde etherische oliën.

 

 

XOXO Mariska,

living the SlowBeauty Lifestyle

geselecteerd

SlowBeauty_Difussers200_Free_Soul_edited

jouw product:

Diffuser 200ml

 free soul

SlowBeauty_Soya_Candle_Small_Free_Soul.j

jouw product:

Geurkaars 100ml

Free Soul

Afvallen boven de 40.jpg

lees ook:

afvallen boven de 40

Moments in de middag.jpg

lees ook:

moments in de middag