top of page
Aromatische Natuurzeep

Face,Bath & Body Care

Gecertificeerde, duurzame, vertrouwde lichaams-, haar- en huidverzorging. Sinds 2023 zijn we trots op onze eigen (biologische) cosmeticalijn voor lichaams- en gezichtsverzorging en kun je verwachten dat wij geregeld nieuwe producten uitbrengen.

 

Onze aanpak is geworteld in het idee dat alle lichaams, -gezichtsverzorging en make-up op deze planeet zo natuurlijk mogelijk geproduceerd moeten worden - de formules moeten effectief zijn en toch vriendelijk voor de huid en onze omgeving.

image-3.jpg

Organic & Vegan

In onze producten zijn geen dierelijke producten verwerkt. Daarnaast zijn veel van onze grondstoffen afkomstig van bedrijven die gecertificeerd organic zijn. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
natuurlijke cosmetica

Sustainable & Cruelty Free

Onze producten zijn niet op dieren getest. Alle grondstoffen worden op een bewuste manier geoogst met behoud van omgeving en natuur. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Luxe badkamer

Recycleable

88% van de omdozen is gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar en milieuvriendelijk. We proberen de voetafdruk zo klein mogelijk te houden. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Melkbad

Bad & Body

Care Collection

Melkbad
 We gebruiken ongeveer 600 ingrediënten binnen de productformulering, ongeveer 95% daarvan is biologisch gecertificeerd en afomstig van bedrijven met duurzame landbouwmethoden. Elk ingrediënt en elke formulering is zorgvuldig getest en gecontroleerd op verschillende kwaliteitsparameters

De natuur geeft ons alles

Al duizenden jaren heeft het barre noordelijk klimaat planten met buitengewone eigenschappen. De diepliggende wortels, bittere bladeren en ruwe basten hebben al vele wonden genezen en daardoor zelfs levens gered. Nu, in de 21ste eeuw, willen wij  bewijzen dat de natuur ons alles geeft wat onze huid, dus lichaam nodig heeft. 

Melkbad

Body Care

Onze huid is het grootste orgaan wat we bezitten waarvan we vinden dat deze met respect behandeld moet worden. We hebben gekozen voor de 'natural way'. Heerlijke geurende lotions, en bad- en bodyproducten samengesteld met natuurlijke oliën, butters en zouten.

Geparfumeerde zeeprepen
Mooie huid

Face Care (pre-order)

Onze producten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en is zijn vrij van kunstmatige en synthetische toevoegingen. Onze gezichtsverzorging is voornamelijk natuurlijk, waarbij we proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische ingrediënten. 

Purifying Mousse 200ml - FRONT_high_res.jfif
Natuurlijke schoonheid

Hair Care (soon)

Gun ook haren de natuurlijke verzorging die het verdient. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar mooi valt en de structuur verbetert.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Handen met flesjes omhoog

Sample Sets (soon)

We begrijpen het verlangen om te voelen en te ervaren beter dan wie ook. Daarom kunnen onze producten getest worden. Door het hoge natuurlijke gehalte in onze producten, maken we de samples zelf zodat je er zeker van kunt zijn dat het product vers is. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
huidverzorging

Je huid heeft zowel de verantwoordelijkheid als het geweldige vermogen om je te beschermen tegen externe stressfactoren. Denk hierbij aan het aanraken van de huid, kusjes, kou, hitte, zonnestralen en luchtvervuiling. De aanraking van de natuur helpt onze ware kracht en sensualtiteit te onthullen. 

bottom of page