LEAN BACK AND nJOY PRECIOUS #MOMENTS

ASSOCIATIE

home all products scent #moments lean back collection

MAAK EEN WANDELING LANGS "MEMORY LANE"

HET VERHAAL

#Moments van herkenning, de geur die je mee terugneemt naar de onschuldige levensfase, waarin terugblikkend, de zon altijd leek te schijnen, alles pais en vree was en je nog geen benul had van wat zich allemaal in de wereld afspeelde. Een geur die nauw verbonden is met jeugdherinneringen en tederheid en bijna voelt als een uiterst sensuele aanraking. Lean back en maak een wandeling langs 'memory lane'.

DE GEUR

Een geur die wordt omschreven als een euforisch aroma van passie en emotie, als warm, verleidelijk en tevens een mysterieus gevoel, er is iets buitengewoons aan de hand met deze geur. De kruidige, kalmerende opening kan het goed vinden met de viriel-krachtige sandalwood. 

KLEUR ASSOCIATIES

ontdek het verhaal van de kleuren

ONZE INGREDIENTEN

LAVENDEL

in thee

Dat lavendel rustgevend werkt, mag geen geheim zijn maar het werkt ook goed voor de spijsvertering. Zo voorkomt het winderigheid en werkt het tegen darm-, en  maagkrampen. Daarnaast is het lavendel een kruid wat de eetlust opwekt.

RIJST

in geur

Door de werking van verschillende stoffen ontstaat er een hele mooie subtiele en uiterst vrouwelijk geur. 

AMANDEL

in geur

Amandelbloesem heeft een betoverende milde geur.Een vrouwelijke marsepein aroma. Wist je dat de Amandelboom symbool staat voor de eeuwige liefde?

VANILLE

in thee

Vanille is een heerlijk geurende smaakstof  en wordt daarom zowel in voedsel als lifestyle producten toegepast. Vanille heeft als gezonde eigenschap dat het bacteriën bestrijdt en hoog in de antioxidanten zit. 

VANILLE

in geur

Ambergeuren zijn warme, volle, zonnige en vaak sensuele geuren

WITTE

thee

Witte thee wordt gemaakt van dezelfde plant als alle andere thee. Het enige verschil is dat deze thee van de eerste pluk is, dus met andere woorden de jongste en meest verse blaadjes. 

 

SHOP HET VERHAAL

Geurstokjes 100/200ml

Lean Back collection

vanaf €16,95

handmade

Lean Back.png

Geurkaarsen 100/200ml

Lean Back collection

vanaf €22,50

handmade

Tea #Moments

Lean Back collection

special blended tea

vanaf€3,65

Scented Granules

Geurkorreltjes voor stofzuiger

handmade

€9,95

Wax Bar

Lean Back collection

handmade

€5,95

Wax Melts

Lean Back collection

handmade

€15,95

Roomspray 130ml

lean back collection

handmade

€18,95

Geurzakje 70 gr

lean back collection

handmade

€3,95

BLOG:DE BESTE BEAUTY PRODUCTEN

Echte schoonheid komt van binnen! Ondanks wij ook een natuurlijk cosmetica merk (pure white cosmetics) verkopen sta ik vierkant achter deze slogan. Wij kunnen je van alles aandragen om de buitenkant goed te verzorgen en te verbeteren, maar het harde en zelfs wetenschappelijk bewezen feit is dat het van binnen goed moet zitten, wil je aan de buitenkant stralen. Daarom wil ik in dit blog stilstaan bij een aantal producten (dermavoeding) die je niet alleen een hoop tijd en geld besparen maar ook nog eens verrukkelijk smaken.

  • #Moments - Facebook
  • #Moments - Instagram
  • #Moments You Tube Chanel
  • SlowBeauty Lifestyle Twitter Profiel
  • #Moments - the lifestyle company