#Moments in de avond

Je bevind je hier: home . all products . sweet touch collection . #moments in de avond

#Moments in de avond

daily #moments
 

Ze noemen het ook wel het derde licht wat niks meer of minder inhoudt dan de lichten in huis te dimmen om het lichaam aan te moedigen om zich voor te bereiden op het slapen gaan. 

Avond meditatie

Net voor het slapen gaan is het goed om een "dankbaarheidsmeditatie" te doen. Dit kan heel eenvoudig door gewoon al te gaan liggen in je bed, de dag de revue te laten passeren en je bewust zijn van alle het goede en mooie wat je die dag is overkomen om vervolgens rustig in een slaap weg te zakken. Een andere suggesties is om een dagboek bij te houden en daar de dingen in op te schrijven waar je die dag dankbaar voor bent geweest. Ik zelf doe de hart-buik meditatie door 1 hand op mijn buik te plaatsen en de andere hand op mijn hart. Ik adem in en uit door mijn neus totdat mijn gedachten vertragen en ik in een diepe slaap val

Zelf-massage in de avond

Deze massage mag gedaan worden met een goede hoeveelheid warme olie. Probeer dit mimimaal eens per week te doen. Verwarm een halve kop massage olie - ik vind de "infinitely loving oil" van SpaRitual heerlijk om te gebruiken - en verdeel de olie over het gehele lichaam om vervolgens eerst een paar minuten in te laten trekken voordat je begint met masseren. Masseer je lichaam van onder naar boven en doe dit met een stevige druk op alle delen van je lichaam behalve het gebied waar je hart zit en je buik. 

Een avond voetmassage

Ik kan intens genieten van een voetmassage, vooral als het gedaan wordt! En dat is niet zo heel gek gezien het feit dat je hele body wordt weerspiegeld in zogenaamde reflexzones onder je voeten. Daarom neem ik drie maal per week voor het slapen gaan een voetenbadje met magnesium om aansluitend mijn voeten te voorzien van een heerlijk zelf massage. Hiervoor gebruik ik de "close your eyes oil" van Sparitual en besteed ik met name aandacht aan het masseren van de tenen, die worden geassocieerd met het hoofd en de nek. Het masseren van dit gebied staat bekend om de aanmaak van geheime melatonine, wat bijdraagt aan een betere nachtrust en spanning in de nek en schouders loslaat. 

Door wekelijks een manier te vinden om deze avondrituelen in je leven toe te passen ben je gegarandeerd van een een goede nachtrust waardoor je uitgerust wakker wordt met alle beauty voordelen van dien ;-) 

XOXO Mariska

PS: Wil je de producten van SpaRitual ontdekken? Kijk dan op onze site www.sparitualbrand.com