top of page
Moments_Newsletter_2019KW1.jpg

Unceasing Passion

ontdek je innerlijke kracht en verken het nieuwe

Geluk komt en gaat maar zij begrijpt dat het gaat om wat je zoekt in het leven. Zij leeft op de #Moments van geluk en leidt haar leven met oneindige passie. Die vrouw die houdt van eenvoud en blij is met de kleine dingen in het leven, wetende dat het leven soms bots met geluk maar altijd de overtuiging hebbende dat het een dieper welbevinden oplevert.

ASSOCIATIE

Unceasing Passion - Jasmine.jpg

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

Thee hoofdingrediënten

PURE THEE

Geen toevoeging en alleen maar pure thee gecombineerd met een infuse van jasmijnbloemen. Laten we daarom eens meer stil staan bij de positieve effecten op de gezondheid van deze thee

GESCHIKT VOOR

Jasmijn thee is in principe geschikt voor iedereen die een gezonde leefstijl wil creëren. Doordat er in de groene thee slechts twee calorieën zitten, kan jasmijn thee worden gezien als een gezonde vervanger van een aantal andere ongezonde dranken (met veel suiker) die je dagelijks inneemt.

Ook als je graag wilt afvallen is het drinken van jasmijn thee zeer geschikt, de natuurlijke cafeïne zorgt er namelijk voor dat je sneller vet verbrandt. Mocht je snel last hebben van stress of vermoeidheidsklachten, dan is jasmijn thee absoluut geschikt voor jou. De thee heeft namelijk een kalmerende werking en versterkt je immuunsysteem. 

ALLE INGREDIENTEN

Groene thee op smaak gebracht met de aroma van verse jasmijn.

IMMUUNSYSTEEM

Niet alleen je stofwisseling krijgt een enorme oppepper, ook je immuunsysteem kan zich een stuk beter verdedigen tegen verschillende ziekten en bacteriën die jouw lichaam proberen binnen te dringen door het drinken van jasmijn thee.

De catechinen spelen hier wederom een belangrijke rol in. Deze antioxidanten werken namelijk ontstekingsremmend, zodat je minder snel last krijgt van kwalen en de behandeling beter zal werken wanneer je bijvoorbeeld al een hele tijd ziek bent en al van alles geprobeerd hebt

GEWICHTSVERLIES

Wanneer je op een gezonde manier wilt afvallen, kan jasmijn thee je hier goed bij helpen. Dit komt doordat de thee veel antioxidanten bevat die ervoor zorgen dat je stofwisseling versnelt. Hoe sneller jou stofwisseling is, hoe meer calorieën je verbrandt.

De antioxidanten die in jasmijn thee zitten en ervoor zorgen dat jij meer energie krijgt, worden catechinen genoemd en zitten in de groene thee verwerkt. Wanneer je zwarte thee als basis gebruikt, kunnen deze antioxidanten die theaflavinen worden genoemd, jouw lijf ontgiften. Doordat ongezonde stoffen hiermee uit je lijf worden verdreven, zal je ook een stuk sneller kunnen afvallen.. 

Shop de collectie

Unceasing Passion Collection
bottom of page