Webshop_tea_moments.jpg

TEA ABONNE#MOMENTS

home all products tea #moments tea abonne#moments

IEDERE MAAND (H)EERLIJK THEEEN ONTDEKKEN

ABONNE#MOMENT

Ontdek nieuwe theesmaken met het thee abonnement van #MOMENTS. Bestel je dit unieke thee abonnement, dan word je in iedere eerste week van de maand verrast met 4 x 20 gram (h)eerlijke, verfijnde verse kwaliteitsthee.

Vaker genieten van mooie losse theeën en vaker genieten van kleine #Moments waarin je even vertraagd. #Moments waarin je even alles los mag laten om alleen maar te genieten van de mooie smaken en geuren. 

CADEAU GEVEN

Het is ook mogelijk om het tea abonne#moment cadeau te geven. Zoals je van ons kan verwachten is elk pakketje wat wij versturen een cadeautje om te  krijgen. 

SHOP JE ABONNE#MOMENTS

 

MEER INFO

Het #Moments thee abonnement

Met het thee abonnement of zoals wij het noemen het abbone#moment is een leuke manier om de verfijnde smaken van onze theeën te ontdekken. Bij #Moments zorgen wij ervoor dat de theeën die je ontvangt op de seizoenen worden aangepast.  Het pakketje wat wij versturen past gewoon door de brievenbus. Dus jij of de gelukkige ontvanger, aan wie je dit abbone#moment cadeau doet, hoeft er niet voor thuis te blijven.

#Moments thee 

De theeën van #Moments komen vanuit de hele wereld en worden geteelt en geoogst op eerlijke plantages. Daar waar mogelijk proberen wij ook biologische theeën in te kopen. Thee is mooi, thee is frivool en elegant en iedere smaak is uniek. Door het afnemen van een abonnement ontdek je de mooie wereld van de thee en nieuwe smaken. Durf jij jezelf of je ‘beloved one’ iedere maand te laten verrassen?

Tea #Moments 

De Tea #Moments zijn ontstaan toen Mariska steeds meer de behoeft kreeg aan meer kleine pauzes in haar drukke werkschema. Deze vond ze onder ander in het zetten en drinken van thee. Wachten tot het water kookt, af laten koelen tot de juiste temperatuur, het toevoegen van de thee in de pot, het spel van de thee met het water en uiteindelijk het drinken van de thee. Kleine Me Time #Moments die even ruimte geven om je mind en soul tot rust te brengen.

Hoe werkt het abonnement?

Bepaal het aantal maanden

Per 1 thee abonnement ontvang je maandelijks 4 x 20 gram thee.

Wil je het abonne#moment cadeau geven? Geef in het opmerkingenveld dan aan, aan wie wij het pakketje moeten richten en naar welk adres wij het pakketje maandelijks moeten versturen. Indien gewenst is een persoonlijke notitie mogelijk die wij in een leuk en passend kaartje toe zullen voegen. (niet meer dan 30 woorden)

 

Om een passend kaartje erbij te doen vinden wij het fijn om te weten om wat voor een gelegenheid het gaat zoals verjaardag, bruidspaar, bedankje  of zomaar! 

  • #Moments - Facebook
  • #Moments - Instagram
  • #Moments You Tube Chanel
  • SlowBeauty Lifestyle Twitter Profiel
  • #Moments - the lifestyle company