top of page
SpaRitual_Tollefson_2003.jpg

Welkom Retailer

SLOWBEAUTY #MOMENTS BUSINESS

Omdat wij de prijzen voor onze retailers willen beschermen is het nodig om eerst een account aan te vragen. Dit kun je doen door rechtsboven in de balk op login te klikken en vervolgens de stappen te doorlopen. Wij keuren onze aanvragen handmatig goed. Dit betekend dat je niet gelijk een accoord krijgt. Ons streven is binnen 24 uur te reageren. 

Je bevindt je hier: slowbeauty #moments. shop

Alle merken
SlowBeauty #Moments Final Sale
First Label Collection
White Label Collection
Tea #Moments
Spa #Moments (soon)
Facial #Moments
Special #Moments
Log in om contact te leggen met leden
Maak kennis met leden, volg ze, schrijf reacties en nog veel meer.

VOORDELEN VAN EEN ACCOUNT

Door je als lid van onze site aan te melden worden alle gegevens van je aankopen opgeslagen. Wanneer je de eerste volgende keer weer in onze shop terugkeert om weer in te kopen vind je al je gegevens al ingevuld. Zo kun je de verzend en factuurgegevens opslaan en indien gewenst zelf je creditcardgegevens!

Jouw eigen ‘member page’ is privé. Dit betekent dat niemand van de andere members hier toegang tot heeft. Dit betekent dat jouw persoonlijke informatie alleen voor jou zichtbaar is.  Wil je in contact komen met andere leden? Bezoek dan onze ledenpagina. Deze pagina is alleen toegankelijk als lid van onze shop

VEGAN .png

Waarom kiezen voor de SlowBeauty #Moments? 

MORE THAN A WINE GIFT!.png
handen

MADE BY HAND

Alle #Moments producten zijn met de hand vervaardigd en met de grootste zorg verpakt. Processen waar geen machine aan te pas kom

PERFECT GIFT

Goede kwaliteit en met heel veel liefde gemaakt wat terug te zien is in het eindresultaat

VEGAN 

Omdat wij begaan zijn met het milieu en onze omgeving is het een absolute must dat er geen dierlijke toevoeging in onze producten zitten.

bottom of page