top of page
Kaarsen en hout

About, the full story

“Tegenwoordig is schoonheid een levensstijl. Het gaat over jezelf goed voelen, over individualiteit en jezelf accepteren zoals je bent. Het gaat niet langer alleen om cosmetica producten.”

u bevindt zich hier: welkom . about

Hallo...

Ik ben Mariska, gepassioneerde oprichter van SlowBeauty #Moments®. Mijn missie is altijd geweest om een SlowBeauty Lifestyle na te streven, waarbij ik geloof in de kracht van bewuste zelfzorg en het omarmen van momenten van rust en ontspanning. 

Mariska Massa Kemper.jpg
Kaars met drie lonten

Visie

Ik ben volledig toegewijd aan creëren van een merk wat inclusief is en zorg draagt voor alle huid-, haar- en lichaamstypes waarbij ik opkom voor de diversiteit van schoonheid. En niet alleen op het gebied van Beauty. SlowBeauty #Moments is een merk wat eveneens sterkt is, in het creëren van lifestyle producten op het gebied van geurbeleving waarbij ik op een verantwoorde manier inspeel op de markt.

Zittend op zand op het strand

Missie

Ik ben niet bang om een standpunt in te nemen. Ik gebruiken mijn bereik en aanwezigheid om stereotypen te trotseren en mijn stem om verandering te stimuleren, een meer inclusieve toekomst en een postieve wereld te creeren waarin schoonheid & welzijn hand in hand gaan.

Zittend op zand op het strand
bottom of page