top of page
Kaarsen en hout

About, the full story

“Tegenwoordig is schoonheid een levensstijl. Het gaat over jezelf goed voelen, over individualiteit en jezelf accepteren zoals je bent. Het gaat niet langer alleen om cosmetica producten.”

u bevindt zich hier: welkom . about

Kaars met drie lonten

Vision

We zijn volledig toegewijd aan creëren van een merk wat inclusief is en zorg draagt voor alle huid-, haar- en lichaamstypes waarbij wij opkomen voor de diversiteit van schoonheid. En niet alleen op het gebied van Beauty. Ons merk is eveneens sterkt in het creëren van lifestyle producten op het gebied van geurbeleving waarbij wij op een verantwoorde manier inspelen op markt.

Current

We omarmen een nieuw tijdperk van schoonheid en welzijn. Een die inclusief is. Rechtvaardig. Regeneratief & Positief. Zodat mens en planeet op een fijne en mooie manier samen kunnen gedijen.

Kapsels
Zittend op zand op het strand

Mission

We zijn niet bang om een standpunt in te nemen. We gebruiken ons bereik en onze aanwezigheid om stereotypen te trotseren en onze stem om verandering te stimuleren, een meer inclusieve toekomst en een postieve wereld te creeren waarin schoonheid & welzijn samen gaan.

Zittend op zand op het strand
bottom of page