top of page
Postcare #Moments Collection - Courage Front_edited.jpg

Courage

Het is meer dan een vleugje geur, het is een een vleugje vrijheid

Elegant als een Franse dame laat zij een sterke aura van “courage” achter die geprikkeld wordt door mooie mensen om haar heen. Het is veel meer dan een vleugje geur, het is een vleugje vrijheid gecombineerd met moed die haar naar ongekende hoogtes voert en haar midden in het leven zet.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

Image by Jez Timms

Thee hoofdingrediënten

ROZEN BLAADJES

Rozen staan ​​beter bekend als mooie, aromatische decoratieve stukken. De geneeskrachtige eigenschappen van een kopje thee gebrouwen met de bloembladen van deze bloemen zijn echter minder bekende feiten. Een kopje rozenthee komt op vele manieren ten goede aan je gezondheid. Verpakt met vitamine C, appelzuur, pectine en citroenzuur, maakt rozenthee een bewonderenswaardig veilig diureticum, waardoor het verleidelijker is om te worden gebruikt. Theesoorten waarin rozenkopjes of blaadjes in zijn verwerkt kunnen dus behoorlijk wat voordelen opleveren zoals het feit dat het huid verjongend werkt en gunstig is bij huidproblemen. Een andere positieve eigenschap is dat rozenblaadjes het immuunsysteem sterker maakt en een goede ondersteuner is bij spijsverteringsklachten.

APPEL

De appel is een lekker fruit dat zeer gezond is. Appels helpen onder andere mee verschillende soorten kanker te voorkomen. Een appel is geen geneesmiddel maar wel een preventief middel om ziektes te voorkomen. Zoals het bekende Engelse spreekwoord zegt: an apple a day keeps the doctor away. Elke dag een appel zorgt dat de dokter wegblijft.

GROENE THEE 

Groene thee is één van de minst bewerkte theesoorten. Hierdoor bevat het de meeste antioxidanten en natuurlijke polyfenolen [1]. Polyfenolen zijn chemische verbindingen die veelal in groenten en fruit voorkomen en wat hen, naast mineralen en vitaminen, zo gezond maken. De polyfenolen die in het plantenrijk worden gevonden worden ook wel catechinen genoemd.

PERZIKEN

Steenfruit zoals onder andere perziken zijn uitstekend om zieken, veroorzaakt door zwaarlijvigheid af te remmen. De perzik bevat bioactieve en fenolische verbindingenmet anti-obesitas en ontstekingsremmende eigenschappen. Perziken bevatten ijzer en vitamine C. Dit zijn uitstekende voedingsmiddelen om bloedarmoed te bestrijden. Daarnaast helpen perziken bij het afvallen. Personen die de hoeveelheid granen verminderen en meer fruit (zoals perziken) consumeren, krijgen sneller een vol gevoel waardoor ze minder calorieën gaan consumeren. Perziken zijn ook goede bronnen van vezels, wat zorgt voor een snelle verzadiging en bijdraagt tot gewichtsverlies.

ALLE INGREDIENTEN

Groene thee Misty Green (35%), stukjes appel, groene thee (15%), perzikstukjes, rozenbottelschillen, natuurlijk aroma, rozenblaadjes, zonnebloembloemblaadjes.

Shop de collectie

Courage
bottom of page