top of page
Jagaciak-Model-Beauty-Girl-Monika-Jac.jpg

Endless Possibilities

een krachtige adrenaline boost voor echte winnaars

Rustig denkend aan behaalde successen laat deze geur je denken aan al jouw overwinningen met een associatie naar kracht, moed en de oneindige mogelijkheden die nog op je pad komen. Deze extatisch verslavende geur, is een krachtige adrenaline boost voor echte winnaars. Moed in een gedurfde warme houtachtige en bedwelmende geur.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

iStock-939825718.jpg

Thee hoofdingrediënten

CITRUS VRUCHTEN

Citrusvruchten zitten vol vitamines en gezonde antioxidanten. En ze hebben allemaal hun eigen sterke punten. Welbekend is dat ze boordenvol vitamine C zitten maar ook een bron zijn van vitamine B11. Daarnaast zitten ze vol met mineralen en zijn ze superlaag in calorieën

CITROEN VERBENA

De thee van citroenverbena wordt soms verkocht onder de Franse naam ´verveine´. De plant is verbena genoemd omdat hij kwa rustgevende eigenschappen. Verbena werkt ook bij slapeloosheid en dit zenuwversterkend kruid kan eveneens angst, stress en bepaalde vormen van depressie verminderen. Uit onderzoek blijkt dat citroenverbena krachtige antioxidanten bevat. De meeste mensen denken dat antioxidanten in groente en fruit zitten maar ze zitten ook in kruiden. Kortom een mega gezonde thee, doe ook los in ons assortiment te verkrijgen is. 

ALLE INGREDIENTEN

appel stukjes, rooibos thee, citrus plakjes, citroengras, witte thee Tai Mu Long Zhu (4%), schillen van citrusvruchten, appel schijfjes, aroma, citroen verbena, zonnebloem bloemblaadjes, citroen mirte, rode korenbloem bloemblaadjes, blauwe korenbloem bloemblaadjes, rozenblaadjes.

WITTE THEE

In vanille zitten verschillende vitaminen in kleine hoeveelheden en vrijwel alle mineralen behalve seleen. Het is geen grote bron van vitaminen en mineralen maar het helpt het lichaam enigszins om mineralen binnen te krijgen.

ROOIBOS THEE

Rooibosthee is een rode kruidenthee die afkomstig is van de gefermenteerde bladeren van de Aspalathus linearisstruik, een plant afkomstig uit Zuid-Afrika en heeft een zoete, delicate en aards smaak. De thee bevat verschillende antioxidanten waardoor de thee er veel voordelen voor de gezondheid heeft. Laten we er is een aantal benoemen zoals; het voorkomt allergiënen, verbeterd de bloedcirculatie, houdt botten gezond, houdt gewicht onder controle, kan kanker voorkomen, verbeterd nierfuncties, rijk aan antioxidanten, verminderd rimpels. Een bijzondere thee uit een bijzonder land. Bijwerkingen: hormonen en kan interactie hebben met andere medicijnen.

Shop de collectie

Endless Possibilities
bottom of page