top of page
iStock-1005850704.jpg

Energetic

Stralend. Extreem luchtig. Ondeugend & speels

Stralend. Extreem luchtig. Ondeugend en speels. Eindeloze precisie en perfectie. Die vrouw die houdt van een lichte en zijdezachte aanraking zoals de krakende en frisse helderheid van de lente die tot leven komen in deze unieke, bloemige en frisse geur die voelt als een onverwachte douche of regenbui op de eerste lentedagen. De echte essentie van lente (stralend en kleurrijk) verrijkt met exotische bloemen.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

Lemongrass_Thee-ingredients-Tea-Moments.

Thee hoofdingrediënten

LEMONGRASS

Citroengras wordt veel in de Aziatische keuken gebruikt maar het is ook een kruid die veel gezondheidsvoordelen heeft. Citroengras heeft ook een geneeskrachtig werking in de vorm van citroengrasolie. Denk hierbij aan de grote antibacteriële werking. Als we kijken naar de algemene werking van citroengras dan zien we dat het goed is voor maag en darmen. Het kan goed ingezet worden bij een prikkelbare darm syndroom.

GOUDSBLOEM

Goudsbloem wordt naast de verwerking in crèmes ook veel gebruikt in verschillende theesoorten vanwege de positieve inwendige werking op het lichaam. Een bloem boordenvol met mooie werkingen en die zich makkelijk laat verwerken in verschillende toepassingen

INGREDIENTEN

gember *, appel stukjes *, citroengras *, zoethout *, goudsbloem bloemblaadjes *, korenbloem bloemblaadjes *, saffloer-olie bloemblaadjes. *Gecertificeerd organisch, NL-BIO-01

GEMBER

Volgens onderzoek is gebleken dat gember een van de meest gezonde voedingsmiddelen is op aarde en is zelfs een probaat middel tegen talloze kwalen, aandoeningen en ongemakken. Als we kijken naar gezondheidsvoordelen van gember zijn er ook talloze te noemen; zorgt voor een snelle verbranding van calorieën, bloeddrukverlagende werking, voorkomt misselijkheid en braken, goed voor spijsvertering en lever. En dit is nog maar het topje.

ZOETHOUT

Zoethout is een stukje hout waar je heerlijk op kan knabbelen wat goed is voor je tanden. Daarnaast bevat het een zoetstof die 50 keer zo zoet is als suiker maar heeft geen nadelige effecten op het gebit. Zoethout is goed in te zetten tegen keelpijn en astma of bij verkoudheid en leverziekten. Zoethout heeft een ontstekingsremmende werking en wetenschappers verwachten dat binnenkort resultaten bekend gemaakt kunnen worden dat zoethout obesitas en kanker kan bestrijden.

Shop de collectie

bottom of page