At your service

Onderstaand vind je ons complete aanbod giftboxen. Leuk om jezelf mee te verwennen, je collega's in deze tijd een hart onder de riem te steken of om tijdens de feestdagen cadeau te doen!

5db002b8b4281.jpg

Bekijk onderstaand snel onze giftsets. Ze zijn samengesteld met heerlijke geurproducten, de meest verfijnde theetjes, mooie thee accessoires en zelfs zachte comfy- en Ladylike nightwear.

Heb je een speciale wens of wil je er een personal touch aan toevoegen. Er is veel mogelijk! Neem gewoon even contact via op 085 1042295 of mail aan info@slowbeautymoments.nl

de2f5cbcd3dcd0493b486fb1770cc10c.jpg

Onze cadeau zijn niet alleen goed voor jou maar ook voor de jouw omgeving. Zo worden al onze giftset met de hand verpakt en roepen wij, indien nodig, de hulp in van sociale werkplaatsen bij ons in de omgeving.

Daarnaast zijn onze verpakkingen eveneens of met de hand vervaardigd of zijn samengesteld met mooie natuurlijke materialen. Wanneer je bij #Moments een giftset aankoopt weet je dat wij samen werken aan een betere leefomgeving en bijdrage aan de algehele verbetering van onze planeet.

Met de giftsets van #Moments heb je niet alleen iets verantwoords in handen maar ook een stukje luxe. Niet alleen om de uitstraling maar ook het gegeven dat elke kaars, diffuser, wax melt of interieurspray met de hand gemaakt en verpakt is en een grootdeel van de verpakkingen weer te hergebruiken zijn!