top of page

u bevindt zich hier: welkom . home fragrances

Kaarsen en hout

Home

Of je nu kiest voor één complete #moments collection of enkele items, met de geuren van #moments haal je altijd iets bijzonders in huis!Wij proberen om al onze producten met een zo hoog mogelijk natuurlijk gehalte te produceren, en dusdanig dat er zo min mogelijk restafval over blijft door verpakkingen te gebruiken die weer herbruikbaar zijn. Daarnaast zijn al onze producten met heel veel liefde en met de hand vervaardigd

GA NAAR COLLECTION . GA NAAR LOSSE ITEMS . GA NAAR BLACK LABEL . GA NAAR SAMPLE

Natuurlijke cosmetica

Natural & Vegan

We proberen tijdens de productie eveneens rekening te houden om dit met mooie natuurlijke ingrediënten te vervaardigen, zonder dierelijke toevoegingen.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Katoenen bloemen

Sustainable & Cruelty Free

Op dieren testen komt niet in ons woordenboek voor, maar duurzaam wel. Wij houden van een leukere, eerlijkere en schonere wereld en dat is in veel aspecten binnen ons merk terug vinden

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Natuurlijk parfum

Recycleable

88% van de omdozen is gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar en milieuvriendelijk. We proberen de voetafdruk zo klein mogelijk te houden. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
First Label Collection _ Believe Roomspray.jpg

First Label

acd2a9ef-363b-43ab-abb4-b0aca2848e75_edited.jpg
Fact; al onze home & lifestyle producten worden met de hand geproduceerd en verpakt. Wist je dat zelfs onze verpakkingen veelal met de hand vervaardigd worden?

Passie & Bezieling

Al vijf jaar produceren wij onze geurproducten zelf. Dit doen wij met een ongekende passie en veel bezieling. En dat willen wij graag zo houden. Elke kaars, roomspray of geurzakje heeft een personal touch. Hierdoor weet je dat je een stukje ambacht inkoopt. En niet alleen het produceren van de producten, ook het verpakken proberen wij zoveel mogelijk nog zelf te doen met de meest mooie materialen. Kleine cadeautjes om te geven of te ontvangen. 

Scent #Moments - Bombons.png

De Collecties

Inmiddels bestaat ons merk uit 15 geurcollecties die onderverdeeld zijn in het first label en in het white label. Elke collectie is uniek. Het zijn #Moments gegrepen uit het leven met ieder een eigen verhaal. 

SlowBeauty #Moments Wax Melts_edited.jpg
Kaars met drie lonten

Black Label (soon)

Een Black label kon, na een white label, natuurlijk niet uitblijven. De eerste ontwerpen en ideeën zijn in ons team al geopperd.En het beloofd nu al een mooie collectie te worden. De verwachting is dat deze collectie medio september 2023 gelanceerd word

Kaars met drie lonten
SlowBeauty #Mometns White Label.jpg

Geselecteerd per item

Ben je alleen op zoek naar bijvoorbeeld geurstokjes of kaarsen? We hebben al onze producten netjes voor je ingedeeld per categorie. 

IMG_2275.JPG
Handen met flesjes omhoog

Sample Sets (soon)

We begrijpen het verlangen om de geuren van te voren te ruiken maar al te goed. Wij zijn aan het kijken wat wij hierin kunnen beteken zodat er voor een kleine prijs een sampel box gekocht kan worden. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
rusten

Geuren vertellen een verhaal, ze laten je herinneringen herleven, je mag bij ze wegdromen en ze kunnen zelf je humeur beïnvloedde. Neem elke dag een moment voor jezelf waarbij je met één van onze 15 geuren even wegzakt en totaal ontspant. 

bottom of page