top of page
Kaarsen en hout

Home

De geur van je huis of in je bedrijf is echt het eerste wat iemand opvalt als iemand binnenkomt. Ieder huis heeft een bepaalde geur die uitnodigend kan zijn. Een lekker geurend huis is een echte stemmingsbooster. Een geur kan je meteen een gelukkig en veilig gevoel geven.  Daarnaast proberen we om al onze producten met een zo hoog mogelijk natuurlijk gehalte te produceren, en dusdanig dat er zo min mogelijk restafval over blijft door verpakkingen te gebruiken die weer herbruikbaar zijn. Daarnaast zijn al onze producten met heel veel liefde en met de hand vervaardigd.  Op deze manier combineren we het beste uit verschillende werelden om van jouw geurervaring tot een echte beleving te maken.

DIT ZIJN ONZE LAATSTE NIEUWKOMERS

Laat je verassen door de mooie ingrediënten en het hoge natuurlijke gehalte

Natuurlijke cosmetica

Natural & Vegan

We proberen tijdens de productie eveneens rekening te houden om dit met mooie natuurlijke ingrediënten te vervaardigen, zonder dierelijke toevoegingen.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Katoenen bloemen

Sustainable & Cruelty Free

Op dieren testen komt niet in ons woordenboek voor, maar duurzaam wel. Wij houden van een leukere, eerlijkere en schonere wereld en dat is in veel aspecten binnen ons merk terug vinden

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Natuurlijk parfum

Recycleable

95% van de omdozen is gemaakt van gerecycled materiaal, volledig recyclebaar en milieuvriendelijk. Op deze manier proberen we onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
First Label Collection _ Believe Roomspray.jpg

First Label

acd2a9ef-363b-43ab-abb4-b0aca2848e75_edited.jpg
Fact; al onze home & lifestyle producten worden met de hand geproduceerd en verpakt. Wist je dat zelfs onze verpakkingen veelal met de hand vervaardigd worden?

Passie & Bezieling

Al vijf jaar produceren wij onze geurproducten zelf. Dit doen wij met een ongekende passie en veel bezieling. En dat willen wij graag zo houden. Elke kaars, roomspray of geurzakje heeft een personal touch. Hierdoor weet je dat je een stukje ambacht inkoopt. En niet alleen het produceren van de producten, ook het verpakken proberen wij zoveel mogelijk nog zelf te doen met de meest mooie materialen. Kleine cadeautjes om te geven of te ontvangen. 

rusten

Geuren vertellen een verhaal, ze laten je herinneringen herleven, je mag bij ze wegdromen en ze kunnen zelf je humeur beïnvloedde. Neem elke dag een moment voor jezelf waarbij je met één van onze 15 geuren even wegzakt en totaal ontspant. 

bottom of page