top of page
Image by Nia Ramirez

Thee

Bij SlowBeauty #Moments geloven we in de kracht van thee. Thee is niet alleen lichamelijk heilzaam, maar bij het drinken van thee connecten we ook op verschillende levels. In de eerste plaats wanneer we gezellig met vriendinnen een kop thee drinken. Maar ook emotioneel kan thee veel doen. #Moments maken door dagelijks je thee in rust te drinken zorgt ervoor dat je even kunt ontspannen. We hebben naast onze speciaal geselecteerde thee uit het First Label Collectie nog ruim vijftig soorten verschillende theeën beschikbaar.  

u bevindt zich hier: welkom . thee & accessoires

Logo Slowbeauty #Moments (100 x 100 mm) (1).png
Webshop_tea_moments.jpg

Organic

Sinds 2022 zijn we langzaam ons assortiment aan het uitbreiden of vervangen met theeën van biologische oorsprong. We willen dat de producten die we eten en drinken zo natuurlijk mogelijk zijn, met zo min mogelijk onnatuurlijke ingrediënten. Echte schoonheid komt van binnenuit! 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Theeplantage

Sustainable

Eerlijk zaken doen is ons motto. Voor onszelf maar ook met onze partners. We kijken ook altijd naar de herkomst van de thee, of de arbeidsvoorwaarden goed zijn en of er op een verantwoorde manier geoogst wordt, zodat de voetafdruk zo klein mogelijk blijft.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
SlowBeauty Moments Losse Thee.jpg

Recycleable

We staan inmiddels bekend om onze verpakkingen. Ze zijn niet alleen mooi, maar we zorgen ook dat ze herbruikbaar zijn zoals de cotton boxen uit ons First Label Collection. De verpakkingen die we gebruiken voor de andere theesoorten zijn allemaal gemaakt van gerecycled materiaal. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
20220817_111254.jpg

Cotton Boxes First Label

20220817_111356.jpg
"Er zijn weinig uren in het leven aangenamer dan het uur gewijd aan de ceremonie die bekend staat als afternoon tea."

- Henry James -

 

Waarom losse thee?

De beste theebladeren worden gebruikt voor de vekoop van losse thee. Het plukken hiervan gebeurt met de hand waardoor hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Het overgebleven gedeelte wordt machinaal geoogst en gebruikt voor de theezakjes. Door dit proces verliest de thee haar kostbare smaakoliën en overige heilzaamwerkingen die een postitief effect op het lichaam hebben. 

SlowBeauty #Moments - First Labe Tea Collection.jpg

Round Cotton Boxen

Onze theeën uit de First Label Collection worden verkocht in mooie katoenen doosjes die een sieraad zijn in elk interieur. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. We verkopen alleen de thee uit de First Label Collectie in de Round Cotton boxen. 

20220817_111356.jpg
SlowBeuty #Moments Thee Proeverij.jpg

Thee proeverij

Thee kan een hele specifieke smaak hebben. Om uit te zoeken welke thee het beste bij je past hebben we de proeverijtjes in het leven geroepen. Leuk pakketjes om te ontvangen, maar ook om cadeau te geven. Aan alles is gedacht, dus je kunt gelijk beginnen met het maken van je keuze.

GiftBox - Tea Tasting.png
Vrouw_met_thee_2_3.jpg

Thee Schenken & bewaren

Hoe je de thee drinkt is alles bepalend en kan zelfs een smaak beïnvloedde. Ook het opbergen is bepalende voor het behoud van de geur en de smaak van de thee. Daarom gebruiken wij verpakkingen zonder een venster en luchtdicht. Ontdek de accessoires om je thee momentje een extra demensie te geven

Mokken en kommen
Handgemaakt theeservies

Giftsets (Soon)

Thee is ook leuk om cadeau te geven. We verwachten eind maart de eerste leuke kleine pakketten aan je te kunnen presenteren. Natuurlijk zoals je van ons gewend bent, in een mooie en duurzame verpakking. 

Keramische mokken
Thee set

Thee is een heerlijk drankje wat op elk moment van de dag gedronken kan worden. Er is voor elk moment wel een heerlijk theetje te vinden, door de verscheidenheid aan theeën. Wist je dat sommige theeën zich uitstekend lenen om koud bij het diner te drinken? Of 's avond bij de borrel in combinatie met een mooi stukje kaas.

bottom of page