top of page
SlowBeauty Services
onze quide voor jou

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of misschien een klacht? Dan horen we dat graag van je. Om je eventueel extra werk uit handen te nemen hebben we alvast een lijst gemaakt met veelgestelde vragen. Staat je vraag niet in de lijst? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)85  –  1042295 of via het contactformulier.

BEZORGING & AFLEVERADRES

We verzorgen geen levering op zon- en feestdagen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om je pakket op een ander afleveradres te laten bezorgen. Als je je bestelling naar een ander adres wilt laten versturen omdat je niet thuis bent, vul dit adres dan in tijdens het afrekenen. Je ontvangt de factuur op het opgegeven e-mailadres en het pakketje wordt naar het gekozen afleveradres gestuurd.

VOLG JE PAKKET

We vinden het heel belangrijk dat je weet wanneer je je producten ontvangt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd de volgende informatie via e-mail ontvangt:

De bestelling...                                               Je ontvangt...

Is correct ingediend                                      de orderbevestiging per e-mail

heeft onze showroom verlaten                      de verzendbevestiging (inclusief tracktracé code) per e-mail

VERZENDKOSTEN

Bestelling boven de 35 EURO zijn binnen Nederland gratis. De verzendkosten buiten Nederland worden automatisch door ons systeem berekend en zijn zichtbaar tijdens het afrekenen. 

​​

BETALINGEN

WELKE BETAALOPTIES BIEDEN WE?

Betalen willen we ook graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom is het in onze shop mogelijk om via meerdere betaalproviders te betalen. We bieden je ook de mogelijkheid om een factuur toegestuurd te krijgen. Als je van deze optie gebruikmaakt, dient de factuur eerst voldaan te worden. Je kunt voor de betaling gebruikmaken van de bijgevoegde betaallink. Bij ontvangst van het verschuldigde bedrag zullen we overgaan tot verwerking van de bestelling.

HANDMATIGE BETALINGEN

Betalen via onze webshop is voor ons een bewijs dat de order definitief is. Als je je bestelling op een andere manier bij ons plaatst, bijvoorbeeld telefonisch of per mail hanteren we de regel dat het verschuldigde bedrag op onze rekening bijgeschreven moet staan. Je ontvangt van ons per mail een factuur met een betaallink.  Na betaling zal de bestelling verder in behandeling genomen worden om deze vervolgens te verwerken. Om misverstanden te voorkomen willen we benadrukken dat hier, voor geen enkele klant een uitzondering in gemaakt wordt. Niet om het je lastig te maken, maar wel om duidelijk te creëren.

BACKORDERS

Het kan voorkomen dat wij of één van onze leveranciers een product niet meer op voorraad heeft. De producten uit deze bestelling zullen dan in backorder gezet worden. Onderstaand de spelregels met betrekking tot backorders.

1. Als je producten via de shop besteld waarbij duidelijk aangegeven staat dat ze uitverkocht zijn, komen de verzendkosten voor nalevering van de backorder, voor rekening van de klant. In dit geval kan de backorder variëren van 1 week tot 3 maanden.
2. Als blijkt dat wij in gebreke gebleven zijn omdat wij de status van een product in onze shop niet aangepast hebben laten wij de keuze bij jou liggen. Als je kiest voor een backorder betalen wij de extra verzendkosten.
3. Als het product binnen 5 dagen uitgeleverd kan worden zullen de kosten voor verzending van de backorder voor rekening van onze klant komen. Je kunt er ook voor kiezen om te wachten tot het product voorradig is en de order in één keer te laten verzenden.
4. Als wij de regel, genoemd in punt 3, niet na kunnen komen wordt het aankoopbedrag van dit product teruggestort op een door jou nader door te geven rekeningnummer. Het aankoopbedrag zal uiterlijk na 14 dagen terug gestort worden.

IK HEB EEN BLOGVERZOEK

We waarderen het erg als bloggers product reviews willen schrijven. Maar helaas kunnen we niet iedereen voorzien van gratis producten. Je blog moet aan enkele voorwaarden voldoen; je moet bijvoorbeeld een minimaal aantal bezoekers per maand hebben en ook is de kwaliteit van je reviews heel belangrijk. Bij interesse kun je ons altijd benaderen. Wij zullen je blog bekijken en beslissen of we producten toesturen.

 

 

AANKOPEN VIA SHOP OF RECHTSTREEKS

ACTIEKORTING

Maak je gebruik van een actie van het moment dan wordt de korting direct op je bestelling in mindering gebracht. Webshop: Plaats producten in je mandje en ga verder met bestellen. Na het invullen van alle gevraagde gegevens wordt jou gevraagd een betaalmethode te kiezen. Kies hier 'Kortingscode**'. Nu wordt je gevraagd de codes in te voeren. Het bedrag zal in mindering gebracht worden op je factuur. Koop je artikelen via een rechtstreekse bestelling aan, dan zullen wij eveneens de kortingen verrekenen.

**Kortingscode worden verstrekt wanneer:
a. Er een bepaalde actie op een product loopt
b. Er een bepaalde actie op een merk loopt

RETOUREN

Ben je niet tevreden over het product of de levering? Stuur het product dan binnen 30 dagen gratis terug. Neem voordat je het product en/of bestelling retour zendt wel eerst even contact met ons op, wij helpen je graag verder!

MAG IK MIJN AANKOOP ALTIJD TERUGSTUREN?

Een aankoop mag je binnen een termijn van 30 dagen zonder opgaaf van reden gratis terugsturen. Houd bij het terugsturen wel rekening met onderstaande:

*Cosmetische artikelen (zoals crème, make-up, lotion, gel, shampoo) mogen teruggestuurd worden, maar moeten wel in verzegelde verpakking zitten wegens hygiënische overwegingen. Reeds geopende verpakkingen kunnen wij helaas niet retour nemen.
*Wij kunnen de retouren alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling – indien mogelijk – ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos wordt teruggestuurd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.
*Op de geleverde producten gelden de Algemene Voorwaarden

Tips: 

1. Vraag altijd om een bewijs van retour zenden bij PostNL punt.

2. Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen!

HOE KAN IK MIJN PRODUCT RUILEN OF TERUGSTUREN?

Voldoet het product aan de voorwaarden voor retourzending? Zo, ja:

*Stuur een mail aan info@slowbeauty.nl. Lukt dit niet of is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag persoonlijk verder! Bel naar +31 (0)85  –  1042295 (lokaal tarief)


*Na aanmelding van de retour ontvang je van ons het retouradres en een uniek ticketnummer waarmee je je bestelling terug kunt sturen. *Terugsturen is gratis bij ons!

BINNEN HOEVEEL DAGEN WORDT HET AANKOOPBEDRAG TERUGGESTORT?

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, zullen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen. Hoe je het aankoopbedrag terug ontvangt, is afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode.

WAT IS DE WETTELIJKE GARANTIE?

Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijke termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat je als consument mag verwachten.

HERROEPINGSRECHT

Bij producten:

1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.


2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of: 

a. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, op voorwaarde dat hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke manier over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren. 

b. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen; c. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:

3. De consument kan een dienstenovereenkomst en een overeenkomst voor levering van digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd gedurende 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.


4. De in lid 3 genoemde bedenktijden gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst. Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:


5. Indien de ondernemer de consument de wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht of het modelformulier voor herroeping niet heeft verstrekt, loopt de bedenktijd af twaalf maanden na het einde van de oorspronkelijke, overeenkomstig de vorige leden van dit artikel vastgestelde bedenktijd.


6. Indien de ondernemer de in het voorgaande lid bedoelde informatie aan de consument heeft verstrekt binnen twaalf maanden na de ingangsdatum van de oorspronkelijke bedenktijd, verstrijkt de bedenktijd 14 dagen na de dag waarop de consument die informatie heeft ontvangen.

 

JE BESTELLING, HOE WERKT HET?

Je bestelling plaatsen is heel gemakkelijk en kan op twee manieren: als gast of door middel van registratie.

AFREKENEN ALS GAST

Als je als gast een bestelling wilt plaatsen dan is registratie niet nodig en worden je gegevens niet opgeslagen voor een volgende bestelling. Besef wel dat je bij iedere volgende bestelling elke keer je gegevens opnieuw moet invoeren.

NIEUWE KLANT

Kies je voor het toekomstige gemak dat registratie je biedt, dan maak je tijdens het bestelproces een account aan. Het enige wat je dan hoeft te doen is de stappen te volgen die op je scherm worden aangegeven. Je kunt er ook voor kiezen om een account aan te maken voordat je een bestelling plaatst. Om een account aan te maken klik je linksboven op de pagina op registreren. Daarna klik je op het tabblad "registreren". Zodra je bent aangemeld kun je een bestelling plaatsen en profiteren van de voordelen van een account.

Let op; omdat wij jouw als professional willen beschermen worden nieuwe aanmeldingen altijd gecontroleerd voordat er toegang verleend wordt. Op deze manier sluiten wij uit dat consumenten de inkoopprijzen te zien krijgen.

 

VOORDELEN VAN EEN ACCOUNT

Hieronder hebben we de voordelen van een account op een rijtje gezet:

BEKIJK JE GEBRUIKERSPROFIEL

In je account kun je je profiel bekijken en je gegevens wijzigen.

BEKIJK DE STATUS VAN JE BESTELLING

Als je in je account bent ingelogd kun je via het linkje 'Status van mijn bestelling' kijken waar je bestelling zich bevindt. Je kunt hier de PostNL-pakketcode vinden, die ook in de verzendbevestiging is gecommuniceerd. Ga naar de website van PostNL en voer hier de code in, ze laten je weten waar het pakketje op dat moment is.

BEKIJK JE FACTUREN

Als je in je account bent ingelogd kun je via het linkje 'Mijn facturen' je laatste facturen vinden.

BEKIJK JE BESTELGESCHIEDENIS

Vergeten hoe je favoriete product ook alweer heet? Of wil je gewoon weten wat je de laatste keer besteld hebt? Check hier je eerdere bestellingen!

 

VRAGEN OVER DE ONLINE SHOP, JE GEGEVENS (WIJZIGINGEN)

Als je een SlowBeauty #Moments account hebt, kun je zelf je accountgegevens wijzigen. Wil je bijvoorbeeld je naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres, betaalgegevens of wachtwoord wijzigen? Zo makkelijk gaat dat:

Stap 1: Ga naar login en meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord.
Stap 2: Klik onder het kopje 'Persoonlijke gegevens' op 'Gegevens wijzigen'
Stap 3: Wijzig hier je persoonlijke gegevens en/of e-mailadres

WACHTWOORD VERGETEN?

Ben je je wachtwoord vergeten? Op de inlogpagina vind je de link 'Wachtwoord vergeten? Wij helpen je graag verder!'. Volg de instructies. Wij sturen je dan een e-mail met een link waar je je wachtwoord opnieuw kunt invoeren. Hierna kun je opnieuw inloggen in je account. Mocht het zo niet lukken neem dan contact op met onze klantenservice.

 

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN

HOE NATUURLIJK ZIJN ONZE PRODUCTEN?

Wij proberen onze home fragrances op een zo natuurlijk mogelijke manier te produceren. Al onze body & face producten zijn natuurlijk en daar waar mogelijk zelfs samengesteld met ingrediënten van biologische afkomst. 

GEBRUIKEN WE PARABENEN?

Ons verzorgingsproducten bestaan voor het grootste gedeelte uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen parabenen!

WAAR WORDEN ONZE PRODUCTEN GEPRODUCEERD?

Onze producten worden door onze leverancier zowel in binnen als buitenland geproduceerd, wat meestal in eigen laboratoria gebeurt waar de processen onder strenge controle staan. Onze home fragrance producten produceren wij zelf. 

BEVATTEN DE PRODUCTEN PLASTIC SCRUBDEELTJES?

Alle producten in het SlowBeauty #Moments assortiment zijn 100% plastic scrub vrij! De scrubs zijn op basis van (dode)zeezout of fijngemalen pitten uit planten of fruitextracten.

WORDEN DE PRODUCTEN OP DIEREN GETEST?

Nee, de producten en ingrediënten in het SlowBeauty #Moments assortiment worden nooit op dieren getest en wij weten dat onze leveranciers ook geen dierproeven door derden uit laten voeren. Een gedeelte van ons assortiment is zelfs Veganistisch. Dit betekent dat er geen dierlijke toevoegingen in de producten zitten.

 

VRAGEN OVER ONS ASSORTIMENT

Om onze klanten continu te verrassen, proberen we ons assortiment regelmatig te vernieuwen en te verbeteren. Daarom kan het zijn dat er afwijkingen zitten in verpakkingen en/of consistentie als het gaat om kleur en/of dichtheid.

STEUNEN JULLIE GOEDE DOELEN ?

We kiezen ervoor om goede doelen en projecten te steunen die bij ons passen. Jaarlijks bepalen wij een percentage en het doel waar wij dat jaar aan doneren. Helaas kunnen we niet ingaan op verzoeken van particuliere of lokale initiatieven. Op aanvragen voor donaties in de vorm van geld of producten gaan wij in principe niet in.

 

ZAKELIJK GERELATEERDE VRAGEN

IS HET MOGELIJK OM GROTE AANTALLEN TE BESTELLEN?

Ja, dit is mogelijk! Voor onze zakelijke klanten denken wij altijd graag mee. Is je organisatie van een dusdanig grote en verwacht je op geregelde basis bij ons in te kopen, dan hebben wij hier verschillende oplossingen voor. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

STAAT JE VRAAG NIET IN DE LIJST?

Neem contact met ons op via +31 (0)85 - 1042295 of via het CONTACTFORMULIER. Direct mailen mag ook aan info@slowbeauty.nl vermeldt dan wel het onderwerp duidelijk!

Bestellingen
Backorders
Betalingen
Blogverzoek
Retouren
bottom of page