top of page
#Moments_Happy_Thoughts_Collection.jpg

Happy Thoughts

ga de verleiding aan en bruis!

Ze zijn er in het leven – van die wauw #moments; ondeugende-, tedere-, gelukkige-, fijne-, speelse- of stralende gedachtes. De geur Happy Thoughts verleid je en daagt je uit om te bubbelen van energie en je te laten spelen met de mooie aspecten uit het leven. Een ode aan het bruisende leven en de dynamische vrouw die haarzelf centraal zet.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

Ingredients_Tea_HappyToughts.jpg

HIBISCUS

De bloem van de Hibiscus is zeer rijk aan antioxidanten, wat een algemene positieve invloed op de gezondheid heeft. Doordat het lichaam zuurstof gebruikt, ontstaan er zogenaamde 'vrije radicalen'. Deze zeer reactieve moleculen kunnen de cellen beschadigen en bespoedigen zo bijvoorbeeld het verouderingsproces. De vrije radicalen in de cellen kunnen ook het DNA van de cel beschadigen en zo mutaties en ziektes veroorzaken. De antioxidanten vangen deze vrije radicalen in het lichaam en 'neutraliseren' de moleculen. De aanwezigheid van antioxidanten helpt het lichaam in zijn strijd om gezond te blijven. Het gebruik van antioxidanten wordt vaak in verband gebracht met een verkleining van het risico op het ontwikkelen van kanker. Een duidelijk positief effect van supplementen met antioxidanten heeft men in de klinische praktijk echter nooit kunnen aantonen.

ALLE INGREDIENTEN

appel stukjes, rozenbottel schillen, witte hibiscus, rozemarijn, appel schijfjes, appel frietjes, zoete zwarte bessen bladeren, natuurlijk aroma, citroen verbena, gember, roze peper, saffloer olie bloemblaadjes.

APPEL 

Appels bevatten veel vitamines (A, B1, B2, B3, C en E), mineralen ( magnesium, natrium, fosfor, zwavel, calcium, koper, silicium, aluminium, appelzuur, pectine en ijzer). Als je de appel eet met de schil en het klokhuis is dat goed tegen reuma, jicht en migraine. De pectine is goed voor de stoelgang en verlaagd het cholesterol gehalte. Pectine maakt ook schadelijke stoffen uit het milieu onschadelijk. Daarom appels niet schillen: de pectine zit vlak onder de schil! Het ijzer in de appel zorgt ervoor dat ijzer uit het voedsel beter wordt opgenomen in het lichaam.

ROZEMARIJN

Er zitten allerei vitaminen, mineralen en fytronurtiënten in rozemarijn. Het heeft weinig zin om rozemarijn te eten om zijn vitaminen en mineralen. Het heeft wel zin om rozemarijn te eten omdat er gezonde fytonutriënten in zitten. Het aantal is te groot om op te noemen. In iedergeval zit het fenolzuur rozemarijnzuur in rozemarijn. Hier volgt een kleine greep uit alle essentiële oliën die in rozemarijn zitten: cineol, Kamfeen, borneol, bornyl acetaat en alfa-pineen. Dit zijn allemaal stoffen die zeer gezonde eigenschappen hebben voor het menselijk lichaam.

Shop de collectie

Happy Toughts
bottom of page