top of page
Model_#Moments_Believe_Collection.jpg

Believe

Schoonheid . humor . glorie

Schoonheid, humor & glorie. Is ze een godin?  Of gewoon supervrouwelijk op het toppunt van haar krachten. Zij heeft geloof in haarzelf en viert de hoogtepunten van haar succes. Een mooie vanillegeur gecombineerd met de diepte van amber. Ze is sensueel en onweerstaanbaar.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

Vanille_#Moment_Believe_Collection.jpg

Thee hoofdingrediënten

GROENE THEE 

Groene thee is één van de minst bewerkte theesoorten. Hierdoor bevat het de meeste antioxidanten en natuurlijke polyfenolen. Polyfenolen zijn chemische verbindingen die veelal in groenten en fruit voorkomen en wat hen, naast mineralen en vitaminen, zo gezond maken. De polyfenolen die in het plantenrijk worden gevonden worden ook wel catechinen genoemd.

VANILLE

In vanille zitten verschillende vitaminen in kleine hoeveelheden en vrijwel allle mineralen behalve seleen. Het is geen grote bron van vitaminen en mineralen maar het helpt het lichaam enigszins om mineralen binnen te krijgen.

ALLE INGREDIENTEN

Thee (96%), aroma, vanille stukjes (3%), zonnebloembloemblaadjes.

WITTE THEE

Witte thee wordt gemaakt van dezelfde plant gemaakt als alle andere thee. Het verschil is dat het wordt gemaakt van de eerste jonge knoppen van de theeplant. De knoppen worden binnen 48 uur verwerkt. De verwerking bestaat uit:
 

  • 1. Het branden op 32 graden.

  • 2. Het omwikkelen met papier.

  • 3. Twee dagen bewaren in houten kisten.

  • 4. Twee maal branden op een lagere temperatuur.


Witte thee is om deze reden ook duurder dan de andere theesoorten. Witte bevat weinig theïne en veel anti-oxidanten. Veel voorkomende anti-oxidanten in thee zijn de zogenaamde flavonoïden. Anti- oxidanten hebben verschillende positieve werkingen op ons lichaam. De smaak van witte thee is zacht en subtiel met bloemige/natuurlijke elementen.

Shop de collectie

Believe Collection
bottom of page