top of page
Sweet-Touch-Model.jpg

Sweet Touch

Ze is verantwoord mooi

Energiek, impulsief en verslaafd aan plezier, ze probeert graag nieuwe ervaringen uit, beleeft alle #Moments intens en is altijd op zoek naar het onverwachte. Natuurlijk in de breedste zin van het woord, mooi van binnen en stralend van buiten. Bewust, in hoe ze in het leven staat, wat ze eet en hoe ze consumeert. Zij die weet hoe ze zichzelf optimaal beweegt in deze drukke maatschappij. Deze vrouw is blij met wie zij is. Ze is verantwoord mooi, leeft vanuit het hart en creëert haar eigen #Moments.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

Thee hoofdingrediënten

DRUIVEN 

Door druiven te eten krijg je verschillende stoffen binnen die erg goed zijn voor je huid. Vitamine C is één van deze stoffen. Door hier genoeg van binnen te krijgen, kan je veroudering van de huid door vrije radicalen voorkomen en terugdraaien. Ook kun je het vruchtvlees van druiven over de huid te wrijven en 20 minuten laten intrekken. Dit zorgt voor een vermindering van rimpels

HIBISCUS 

Het meeste onderzoek is gedaan naar de invloed van hibiscusthee op de hypertensie en het cholesterolgehalte, maar er worden nog meerdere heilzame werkingen aan de hibiscusbloem toegeschreven. Zo zou de thee bijvoorbeeld ook een kalmerende werking hebben en wordt de thee gebruikt bij bestrijding van overgewicht vanwege de heilzame werking op de vetstofwisseling.

PASSIEBLOEMKRUID

Vrouwen in de menopauze hebben soms last van stemmingswisselingen en passiebloem blijkt daartegen effectief te zijn. Bovendien voorkomt het opvliegers en nachtelijk zweten. Dit zijn klachten die ook veel voorkomen bij de menopauze. Daarnaast wordt het medicinaalt vaak ingezet tegen stress klachten. 

OOLONG THEE

Oolong thee staat vooral bekend om zijn positieve effecten op het gewicht. Het is namelijk bewezen dat uw lichaamsvet verminderd als je oolong thee drinkt. Daarnaast helpt oolong thee om op gewicht te blijven en niet aan te komen. Ook is het drinken van oolong thee goed voor hart- en bloedvaten, dit komt vooral doordat deze thee rijk is aan mineralen waaronder calcium, magnesium en kalium. Deze mineralen helpt de hartslag te regulieren en het bloed te ontkalken.

ROOS

Vanwege hun medicinale eigenschappen worden rozen al duizenden jaren gebruikt binnen de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Thee van de blaadjes, knoppen of bloemen van de roos, bevat veel waardevolle vitaminen, antioxidanten en andere heilzame verbindingen. Rozenthee is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens buitengewoon gezond. Het biedt ongelooflijk veel gezondheidsvoordelen

ALLE INGREDIENTEN

Druiven, hibiscus, appelstukjes, rozenbottelschillen, oolong thee, rozenblaadjes, veenbessen (veenbessen, suiker, zonnebloemolie), witte thee Anji-wit (1%), passiebloemkruid, natuurlijke aroma, rozenknopjes.

Shop de collectie

Sweet Touch
bottom of page