top of page
Fotografie met natuurlijk licht

Golden #Moments

Xclusive Collection

Verleidelijk als een gedicht in een geur voelt ze haarzelf comfortabel en speelt in een oase van rust, met de stralen van de zon. Het is een spel tussen schaduw en licht met een mysterieus tintje. “Golden"  #Moments is een ode aan liefde, eigenliefde” en samengesteld met een oosterse ambergeur. Ontdek de tonen van zwoele amber en vanille, die deze compositie een speciale en uitzonderlijke, warme, elegante en verfijnde geur geven.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

iStock-1048680972.jpg

Thee hoofdingrediënten

VIJGEN

Vijgen zijn ontzettend gezond en hebben allerlei voordelen voor je lichaam. Ze zitten bomvol vitamines en mineralen zitten. Vooral het vitamine B complex is goed vertegenwoordigd envitamine A, C en K komen ook voor in de vijg evenals de mineralen kalium, magensium, zink, calcium, koper, mangaan en ijzer.

Je zal geen fruit vinden dat rijker is in calcium dan de vijg.  

RODE BIET

Rode bieten hebben vele gezondheidsvoordelen. Zo heeft het een ontstekingsremmende factor, zorgt het voor het verwijden van de aderen en stimuleert het de hersenen, ondersteunt het bij het afvallen en helpt het om de bloeddruk te verlagen. Kortom een mooie groente om de je gezondheid een goede booste te geven.

HIBISCUS 

Het meeste onderzoek is gedaan naar de invloed van hibiscusthee op de hypertensie en het cholesterolgehalte, maar er worden nog meerdere heilzame werkingen aan de hibiscusbloem toegeschreven. Zo zou de thee bijvoorbeeld ook een kalmerende werking hebben en wordt de thee gebruikt bij bestrijding van overgewicht vanwege de heilzame werking op de vetstofwisseling.

ROOS

Vanwege hun medicinale eigenschappen worden rozen al duizenden jaren gebruikt binnen de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Thee van de blaadjes, knoppen of bloemen van de roos, bevat veel waardevolle vitaminen, antioxidanten en andere heilzame verbindingen. Rozenthee is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens buitengewoon gezond. Het biedt ongelooflijk veel gezondheidsvoordelen

ALLE INGREDIENTEN

vijgstukjes , rijstebloem (scheidings middel) (30%), appel stukjes, ananas stukjes (ananas, suiker, citroenzuur (acidifier)), hibiscus, vijgen (5%), geschaafde amandelen, aroma, rode biet bits, rozenknopjes, rose bloemblaadjes, hibiscus extract (hibiscus, maltodextrine

Moroccan

Shop de collectie

bottom of page