top of page
moments on sunday morning.jpg

Sunday Mornings

laat je meevoeren op legendarische & kostbare herinneringen

Een zachte, fluweelachtige geur voor elke vrouw, voor verschillende #moments. Haal subtiel legendarische geuren van vervlogen tijden naar boven. Warm, intiem en behaaglijk staan voor de ontspannen intimiteit en kalmerende elementen waar we aan het eind van de werkweek zo naar verlangen.

ASSOCIATIE

laten we eens verder kijken naar de thee

Wat zit er allemaal in

Pear-SundayMorning_MomentsCollection.jpg

Thee hoofdingrediënten

PEER 

Van peer is algemeen bekend dat het de huid beschermt. De groene vrucht bevat namelijk veel antioxidanten zoals vitamine C, vitamine K en koper. Deze beschermen je tegen vrije radicalen, waardoor de huidcellen minder snel zullen beschadigen. Hierdoor blijft de huid er langer jong uitzien.

VENKEL 

Venkel werkt goed tegen flatulentie. Dat wisten ook de oude Romeinen al.  Over het algemeen is het zo dat venkel de ingewanden tot rust brengt.Daarnaast heeft venkel als gezondheidsvoordeel dat het een reinigende werking heeft. 

STERANIJS

Het gebruik van steranijs heeft heel wat voordelen voor de gezondheid. Zo bevat deze vrucht de stof anethol welke overigens verantwoordelijk is voor de specifieke dropsmaak van steranijs, anijszaad en venkelzaad. Anethol is een chemische stof met een antibacteriële en schimmelwerende werking. Steranijs staat bovendien sinds oudsher bekend om zijn verlichtende werking van ongemakken aan het spijsverteringsstelsel en om zijn behandeling van verkoudheden.

HIBISCUS

De bloem van de Hibiscus is zeer rijk aan antioxidanten, wat een algemene positieve invloed op de gezondheid heeft. Doordat het lichaam zuurstof gebruikt, ontstaan er zogenaamde 'vrije radicalen'. Deze zeer reactieve moleculen kunnen de cellen beschadigen en bespoedigen zo bijvoorbeeld het verouderingsproces. De vrije radicalen in de cellen kunnen ook het DNA van de cel beschadigen en zo mutaties en ziektes veroorzaken. De antioxidanten vangen deze vrije radicalen in het lichaam en 'neutraliseren' de moleculen. De aanwezigheid van antioxidanten helpt het lichaam in zijn strijd om gezond te blijven. Het gebruik van antioxidanten wordt vaak in verband gebracht met een verkleining van het risico op het ontwikkelen van kanker. Een duidelijk positief effect van supplementen met antioxidanten heeft men in de klinische praktijk echter nooit kunnen aantonen.

ALLE INGREDIENTEN

appel stukjes, rozenbottel schillen, venkel, steranijs, witte hibiscus, plakjes peer, anijs, zoete zwarte bessen bladeren, natuurlijk aroma, peer stukjes, zonnebloem bloemblaadjes, korenbloem bloemblaadjes.

Shop de collectie

Sunday Morning Collection
bottom of page